To element bezpieczeństwa, który chroni Twoją skrzynkę i dba o to, by do Społeczności dołączały wyłącznie osoby, które naprawdę tego chcą.
Dzięki temu masz pewność, że nikt nie zapisze Cię bez Twojej zgody, a ja mogę tworzyć przestrzeń, w której są tylko osoby świadomie zainteresowane tą drogą.
→ Przeczytaj wyjaśnienie tutaj.
To część troski o jakość i integralność naszej przestrzeni. Piszę do realnych kobiet i par, które chcą budować swoje życie świadomie, nie do anonimowych kont.
Imię i nazwisko pomagają mi tworzyć społeczność, w której jest obecność, szacunek i prawdziwy kontakt.
→ Przeczytaj tutaj, dlaczego to ważne.
Masz pełną swobodę.
W każdej wiadomości znajdziesz link do wypisania się, jedno kliknięcie i Twoje dane zostaną usunięte z pełnym szacunkiem do Twojej decyzji. Bez zobowiązań, czy ukrytych warunków.
Tu przeczytasz, jak działa wypisanie się z subskrypcji: Jak działa funkcja rezygnacja z subskrypcji
Przelew bankowy. Po zapisie otrzymasz dane do przelewu.
Link do webinaru otrzymasz po zaksięgowaniu się Twojej płatności. Dostęp do nagrania otrzymasz e-mailowo po odbytym wydarzeniu. Dostępy realizowane są w dni robocze.
Rezygnacja jest możliwa przed otrzymaniem linku do webinaru na żywo. Po otrzymaniu linku nie ma zwrotów.